Om os

Nopex er en privatejet virksomhed med base i Holte. Virksomheden har siden 1980 specialiseret sig i udvikling og salg af løsninger til intern transport og materialehåndtering til den private og offentlige sektor.

Vores løsninger tilpasses vores kunders behov og vi benytter gennemprøvede og pålidelige standardløsninger eller alternativt opbygger vi specialløsninger fra sag til sag ud fra de specifikke krav og den opgave der skal løses.

Nopex har været importør af MP Intralogistic i 30 år.

Mision, vision og værdier

Alle vores kunder og samarbejdspartnere udgør en del af en større helhed, og vi tror på, at alle vores kunder bidrager og arbejder for at gøre en forskel og yde deres bedste hver dag.

Vores kunder udfører et vigtigt arbejde, hvad enten det er en logistikvirksomhed der sikrer, at vi alle får vores varer frem til tiden eller om det er et sygehus, der hjælper os, når vi er syge.

Derfor ser vi det, som vores fornemmeste opgave at bidrage med vores ekspertise for at hjælpe vores kunder med at lykkes i hverdagen.

Vi er derfor meget opmærksomme på vores rolle i samarbejdet, da vi gennem det daglige samarbejde indgå i kundens værdikæde, og det er vi meget ydmyge omkring. Vi ser det, som vores fornemmeste opgave altid at gøre vores bedste for at sikre, at vores produkter, services og løsninger er af høj kvalitet, leveres til aftalt tid og skaber  værdi for vores kunder.

Mission

Vi vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner, støttespiller og problemknuser inden for vores ekspertiseområde.

Vision

Alle vores kunder og samarbejdspartnere udgør en del af en større helhed og vi tror på, at alle går på arbejde for at gøre en forskel.

Vi er af den overbevisning, at vores kunder udfører et vigtigt arbejde, og vi tror på, at det langsigtede samarbejde tilfører vores kunder størst værdi.

Værdier

Kvalitet

Vi bestræber os på at levere produkter og service af højeste kvalitet.

Professionalisme

Vi løser vores opgaver og holder hvad vi lover

Integritet

Vi siger det,  som det er 

Kundeorienteret

Vi sætter kunden og kundens behov i centrum

Innovation

Vi udvikler løsninger til gavn for vores kunder

Passion

Vi er passioneret omkring det, vi laver 

Skovlytoften 1, 1
2840 Holte
Danmark

CVR: 44009455
Tel.: 3543 6102
www.nopex.dk
info@nopex.dk

Lager 
Skovlytoften 19
2840 Holte
Danmark

 

Følg os