MediCarGo - Sterilvogne

Silver og Stål har mere end 90 erfaring med produktion af rustfri produkter til hospitalssektoren. Vi er stolte af at kunne tilbyde hele MedCarGo serien af rustfri sterilvogne.

Se produkter

Silver & Ståls Sterilvogne er kendetegnet ved deres høje kvalitet og robuste konstruktion fremstillet af rustfrit stål, holder de i mange år. Man kan stadig finde vogne, der blev leveret i 80’erne, som er i brug den dag i dag.

Firmaet har specialiseret sig i logistikløsninger til hospitaler, og med årene er de blevet eksperter inden for vogne til sterilgods.

Deres MediCarGo-serie af vogne er i brug på en lang række hospitaler i både Sverige og Finland. Ser man på hele sortimentet af hospitalprodukter, kan de findes på hospitaler rundt om i hele verden.

Stabile og robuste vogne

Kurvevognene er bygget helt i rustfrit stål med en robust ramme af rør og hjul af meget høj kvalitet. Vognene er tilpasset til transport og opbevaring af sterilgods både i sterile zoner samt transport til og fra urene zoner rundt om på hospitalet.

Overskuelig opbevaringsenhed

Vognene findes med to forskellige typer af skinnesystemer, plastbelagte skinner eller trådskinner. Som standard har vognene en bundplade, der minimerer spredning af snavs under transport. Takket være sin åbne konstruktion bliver indholdet overskueligt, når vognen bruges som opbevaringsenhed.

Tilpas indholdet

Vognene er tilpasset til kurve og bakker i standardstørrelser, der frit kan placeres i skinnesystemet. Containere kan med fordel transporteres på hylder i vognene. Understellet er konstrueret til at muliggøre transport på trækvogne, således at kurvevognene aldrig er i kontakt med gulvet under transport inden for urene zoner.

Egen konstruktion

Vi kan tilpasse vogne præcist efter jeres ønsker, uanset hvad der skal være plads til i vognen, eller om vognen skal passe til et bestemt skab, vaskemaskine eller en elevator.

Vi har vores egen industrielle designer og gennem et meget tæt samarbejde med fabrikkerne kan vi hjælpe med alt fra design til konstruktion og produktion.

Vi har valgt at fokusere vores samarbejde på de bedste nordiske fabrikker og ikke de billigste og vores fokus er på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed.

 

Produktoversigt

Transport

Beagle 360-Drive

Sterilvognene kan nemt og effektivt transporteres rundt i hele bygningen ved hjælp af Beagle 360-Drive i rustfrit stål.

Beagle 360-Drive er kendetegnet ved sin robusthed og kapacitet til at trække op til 1,5 tons, hvilket gør den ideel til at håndtere selv de tungeste belastninger.

Dens størrelse og styrke gør den ikke kun til en kraftfuld, men også alsidig maskine, der er velegnet til en bred vifte af transportbehov. Da Beagle 360-Drive er fremstillet i rustfrit stål, er den nem at rengøre og kan hurtigt afsprittes og vaskes, hvilket sikrer optimal hygiejne og renhed, en nøglefaktor i enhver sundhedsinstitution

 

Skovlytoften 1, 1
2840 Holte
Danmark

CVR: 44009455
Tel.: 3543 6102
www.nopex.dk
info@nopex.dk

Lager 
Skovlytoften 19
2840 Holte
Danmark

 

Følg os