MediCarGo - Distributionsvogne

Silver og Stål har mere end 90 erfaring med produktion af rustfri produkter til hospitalssektoren. Vi er stolte af at kunne tilbyde hele MediCarGo serien af Distributionsvogne.

Se produkter

Silver & Ståls vogne er kendetegnet ved deres høje kvalitet og robuste konstruktion fremstillet af rustfrit stål, holder de i mange år. Man kan stadig finde vogne, der blev leveret i 80’erne, i brug den dag i dag.

Firmaet har specialiseret sig i logistikløsninger til hospitaler, og med årene er de blevet eksperter inden for vogne til bla. sterilgods, apotekvare og anden distribution.

Deres MediCarGo-serie af vogne er i brug på en lang række hospitaler i både Sverige og Finland. Ser man på hele sortimentet af hospitalprodukter, kan de findes på hospitaler rundt om i hele verden.

Enkel og smidig transport

Vognene er udstyret med en trækstang foran og et sprinttræk bagpå for at kunne kobles på transportenheden. Under transporten fastgøres kurvene med et kurvestop. De store gummihjul i kombination med plastbelagte skinner og en gennemtænkt konstruktion sikrer, at kørslen til afdelingerne sker med et minimalt støjniveau.

Sikker håndtering

Skinnerne er udstyret med et udtræksstop, som forhindrer kurven i at glide ud af stativet og skade brugeren. For at beskytte varerne mod snavs og nysgerrige blikke er der et overtræk, der kan åbnes på forsiden med dobbelte lynlåse. Lynlåsene kan forsegles.

Rummelig opbevaring, der kan tilpasses

De plastbelagte skinner gør, at ind- og udlæsning sker på en smidig og sikker måde. De rustfri kurve er tilgængelige i to forskellige højder; 200 mm og 100 mm med en maskstørrelse på 25 mm. Kurvene rummer cirka 25 henholdsvis 13 liter infusionsvæske. Med skillevægge kan kurvene opdeles i forskellige rum. Mærkeplader, der fastgøres på kurvenes forside, bruges til at markere, hvad kurvene indeholder.

Egen konstruktion

Vi kan tilpasse vogne præcist efter jeres ønsker, uanset hvad der skal være plads til i vognen, eller om vognen skal passe til et bestemt skab, vaskemaskine eller en elevator.

Vi har vores egen industrielle designer og gennem et meget tæt samarbejde med fabrikkerne kan vi hjælpe med alt fra design til konstruktion og produktion.

Vi har valgt at fokusere vores samarbejde på de bedste nordiske fabrikker og ikke de billigste og vores fokus er på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed.

 

Produkter

Transport

Beagle 360-Drive

Distributionsvognene kan nemt og effektivt transporteres rundt i hele bygningen ved hjælp af Beagle 360-Drive.

Beagle 360-Drive er kendetegnet ved sin robusthed og kapacitet til at trække op til 1,5 tons, hvilket gør den ideel til at håndtere selv de tungeste belastninger.

Dens størrelse og styrke gør den ikke kun til en kraftfuld, men også alsidig maskine, der er velegnet til en bred vifte af transportbehov.

 

Skovlytoften 1, 1
2840 Holte
Danmark

CVR: 44009455
Tel.: 3543 6102
www.nopex.dk
info@nopex.dk

Lager 
Skovlytoften 19
2840 Holte
Danmark

 

Følg os