Nopex levere innovativ patienttransport på Rigshospitalet med avancerede sengetransportere.

I et spændende samarbejde med Rigshospitalet har Nopex for nylig leveret to state-of-the-art sengetransportere. Disse avancerede enheder vil spille en afgørende rolle i transporten af sengeliggende patienter mellem den gamle del af Rigshospitalet og den nyopførte sektion.

Det er ingen hemmelighed, at Rigshospitalets nye tilbygning ligger på den anden side af en forbindelsesbro med en hældning på 5%. Dette er en betydelig udfordring, når det kommer til at flytte patienter sikkert og komfortabelt. Nopex har løst denne udfordring med den nyudviklede sengetransporter fra Beagle Mobility. De er specielt designet til at aflaste portørerne og sikre en glidende overgang mellem bygningerne, uanset terrænet.

Med vores innovative sengetransportere, kan Rigshospitalets personale nu fokusere på det, der virkelig betyder noget – at levere den bedste pleje til patienterne – mens vi tager os af logistikken. Det er Nopex’ mål at gøre patienttransport mere sikker, mere effektiv og mindre belastende for det medicinske personale. Vi er beærede over at være en del af løsningen på Rigshospitalet og ser frem til at bidrage yderligere til sundhedsvæsenet med vores innovative løsninger.

Med vores unikke tilgang til patienttransport kan Nopex sikre, at alle patienter på Rigshospitalet får en behagelig og sikker transport mellem de to sektioner af hospitalet. Vores dedikation til at levere kvalitet og innovation er uforandret, og vi er stolte over at kunne støtte Rigshospitalet i deres fortsatte stræben efter at levere fremragende sundhedspleje.