INDKØBSVOGNE

MP Intralogistics H-Serie er arbejdshesten i det danske sundhedsvæsen. Sengetransporteren blev i sin tid udviklet i et samarbejde mellem Nopex og Italienske Fantozzi med indput fra hospitalerne. Maskinerne har kørt under de danske hospitaler i mere end 20 år og er gennemprøvet, pålidelige og har en god totaløkonomi.

INDKØBSVOGNE

Her finder du indkøbsvogne og lagervogne til mange forskellige formål. Vognene forekommer i de fleste butikker og lagermiljøer hvor der plukkes og håndteres varer. Fælles for vognene er at de er desegnet ud fra ergonomiske principper hvilket hvilket sikre at medarbejderne kan plukke varer i den rette plukhøjde.

AFFALDSVOGNE

Her finder du affalds/fodervogne fra 200L til 400L. med kapasiteter fra 200 til 400 liter.

FEJEVOGNE

RENGØRINGSVOGNE

RENGØRINGSVOGNE

Specifikation
  • Fører / Siddende
  • Trækkraft / 350 kg
  • Motor / 1200W
  • Front Cover / Metal
  • Standard batteri / 2 x 75Ah 

Nopex udviklede i starten af 1990 sengetransporteren Colibri 350/H. Sengetransporteren blev udviklet af Nopex grundlæggeren Bjarne Bøtcher i samarbejde med Fantozzi. De så behovet for en løsning til transport af senge hvor portørerne nemt og hurtigt kunne koble mange forskellige typer af senge op, og transporterer dem over længere afstande bekvemt og sikkert med fokus på ergonomi.

H350 serien er idag en meget velkendt arbejdshest på de danske sygehuse vi har nu den 3. generation af maskinen som vi i dag kender som H351/H360.

Da maskinen i sin tid blev udviklet var den forud for sin tid fordi det primære fokus var at lette arbejdet for portørerne og sikre et ergonomisk sundt arbejdsmiljø omkring transport af senge på de danske sygehuse.

I dag er H350 serien en fast bestanddel af de maskiner der indgår i hospitalernes daglige arbejdsprocesser, hvor den effektivt løser opgaver med transport af senge på de medium/lange strækninger til og fra vask, sengeopredning og opmagasinering.

Har du brug for yderligere oplysninger? - Ring 35 43 61 02 

Spar tid og penge med vores motoriserede løsninger og tilbehør

Skovlytoften 1, 1
2840 Holte
Danmark

CVR: 44009455
Tel.: 3543 6102
www.nopex.dk
info@nopex.dk

Lager 
Skovlytoften 19
2840 Holte
Danmark

 

Følg os